GRADILIŠTA
 
PODRUČJA PRIMJENE
 
 
Kontrola prašine na gradilištima
 
U stambenim prostorima tijekom rušenja i građevinskih radova miješaju se velike količine prašine. Ove čestice prašine, opasne po zdravlje zaposlenika i stanovnika, moraju se kontrolirati.

Vrtno crijevo se često koristi na gradilištima čim prašina postane problem. Korištenjem ove metode, neka se područja uopće ne postižu ili su postignuti samo mali učinci. Druga područja su potopljena. Kapi vode koje stvara crijevo su prevelike da bi se učinkovito povezale s česticama prašine. Gradilište također postaje vrlo blatno jer standardno crijevo koristi puno vode.

Izrađujemo prilagođena rješenja za kontrolu prašine na gradilištima. Pri tome uzimamo u obzir konkretnu situaciju i lokaciju. Tihi V12s vrlo je pogodan za upotrebu u izgrađenim stambenim područjima. Samodovoljni, V12-ovi su pravi izbor ako postoji manjak snage ili vode.

O odgovarajućem rješenju se odlučuje tijekom planiranja i savjetovanja.

 
 
Prednosti korištenja naših rješenja na gradilištima
 
• Naša rješenja koriste vrlo malo vode. Ne ostavljaju iza sebe blato i lokve, ali još uvijek vrlo učinkovito vežu prašinu.
• Količina vode koju koriste mnoga naša rješenja može se prilagoditi daljinski.
• Vlaga koju proizvodi regulator prašineštiti strojeve poput bagera, jer strojevi ne ostaju u potpunosti prekriveni prašinom.
• Naši se sustavi mogu individualno prilagoditi odgovarajućim potrebama te kao takvi predstavljaju uštedu troškova..
• Rješenje za kontrolu prašine uzima u obzir zdravlje zaposlenika i na taj način osigurava bolje radno okruženje.
 
 
 
Najpodesnija rješenja
 
Ova rješenja su pogodna za kontrolu prašine na gradilištima
 
Mobilna rješenja su najprikladnija za gradilišta. L3 koplje je posebno popularno jer je vrlo lagano i može ga premjestiti jedna osoba. Samodostatni V12sm regulator prašine idealan je i za gradilišta. Sastoji se od turbine na platformi i dolazi s vlastitim spremnikom vode i generatorom.
 
L3
V7
V12S
V22
 
NAUTILUS
 
 
 
Ostala rješenja
 
Ova rješenja također mogu biti interesantna za vas
 
Prašina možda nije jedini problem na gradilištu, često postoje i značajni problemi s neugodnim mirisima. Ovdje ćete vidjeti rješenja koja smo razvili za kontrolu neugodnih mirisa.
 
V12so