LUKE
 
PODRUČJA PRIMJENE
 
 
Kontrola prašine u lukama
 
Ekstremna razina prašine može biti rezultat utovara različitih vrsta materijala. Luka u suhim ili vjetrovitim područjima posebno su skloni problemima s prašinom. Utovareni materijal ne bi trebao biti teže, i trebaju učinkovita rješenja za kontrolu prašine.

Velika količina prašine rezultat je utovara i skladištenja različitih vrsta materijala. Postupci poput pjeskarenja također proizvode mnogo prašine, a mogu biti opasni za one koji rade u tom području. Ako se luka nalazi u blizini grada, prije svega je potrebno kontrolirati prašinu prije nego što je vjetar ponese u smjeru urbanog područja.

Stvaramo prilagođena rješenja za kontrolu prašine na postajama za utovar i istovar. Pravi izbor opreme prilagođava se pojedinačnim zahtjevima pojedinačnih materijala, bilo da su to rasuti materijali, metal, ugljen ili drugi materijali. Vodene zavjese, na primjer, kontroliraju prašinu, a da materijal ne ostave mokrim.

Odluka o primjerenom rješenju donosi se tijekom planiranja i savjetovanja.

 
 
Prednosti korištenja naših rješenja u lukama
 
• Naša rješenja koriste malo vode, što osigurava zaštitu robe i ne mokri ju. Postupak, dakle, nema utjecaja na težinu materijala.
• Količina vode koja se koristi u rješenjima kao što su V12s, V22 itd. može se podesiti na daljinu.
• Zahvaljujući novom softveru, čitavu jedinicu moguće je nadzirati i kontrolirati bilo s središnjeg mjesta ili putem pametnog telefona. Strojevi se mogu opremiti i kamerom.
• Mobilna rješenja (turbine i koplja) mogu se kombinirati s fiksnim rješenjima (H1 sustav).
• Naši se sustavi mogu individualno prilagoditi odgovarajućim potrebama i tako uštedjeti troškove.
• Zdravlje zaposlenika razmatra se, stoga stvara bolje radno okruženje.
 
 
 
Najpodesnija rješenja
 
Ova rješenja su pogodna za kontrolu prašine u lukama
 
Prava mješavina rješenja potrebna je za kontrolu prašine u lukama. Trebali bi koristiti što je manje moguće vode, kako materijal ne bi bio oštećen, ali istodobno bi trebao učinkovito kontrolirati prašinu. Mi možemo zajamčiti ovaj spoj s našim nizom rješenja. Ovdje možete vidjeti pregled naših proizvoda.
 
V7
V12S
V22
V22ORCA
 
NAUTILUS