DOBRO DOŠLI!
 

 
 
 
Štitimo ljude širom svijeta od emisija i požara
 
U tvrtki EmiControls nudimo prilagođena rješenja za borbu protiv požara, prašine i mirisa - a to radimo uz pomoć vodene magle. Male kapljice vode postižu daleko bolji učinak od uobičajenih metoda, jer stvaraju veću vodenu površinu.

Naše detaljno znanje u strojarstvu i, prije svega, atomizaciji vode omogućilo je neviđene rezultate u širokom rasponu područja.

Sigurnost u gašenju požara - bilo da se radi o hitnim službama ili strukturalnoj zaštiti - može se znatno povećati zahvaljujući vodenoj magli. Ova vodena magla brzo troši energiju iz vatre i značajno povećava učinak hlađenja.

U kontroli prašine, sitne kapljice vode kombiniraju se s česticama prašine i dovode ih u zemlju. Optimalna kontrola prašine zahtijeva ispravnu raspodjelu kapljica vode, a mi u EmiControls-u smo taj proces usavršili.

Naša kontrola mirisa već se uspješno koristi u postrojenjima za kompostiranje i recikliranje i stvara bolje okruženje za zaposlenike i susjede.

Nudimo i rješenje za mehaničko isparavanje vode.

 
 
Podjele
 
Mi nudimo rješenja u sljedećim područjima:
 
 
 
 

Tehnologija vodene maglice

Zajednički nazivnik: vodena magla

Zajednički nazivnik naših rješenja je vodena magla. Iskoristili smo činjenicu da sitne kapljice dramatično povećavaju površinu korištene vode, a atomizacija vode je naša specijalnost. U međuvremenu, koristeći ovu tehnologiju, proizvodimo proizvode za rješavanje različitih problema u gašenju požara, kontroli prašine, kontroli mirisa i isparavanju.

 
 

Naše obećanje

Svaki problem zahtijeva individualno rješenje. Već od prvih savjetovanja planiramo fokusirati prema potrebama naših kupaca. Provjeravamo stvarno stanje kupca tijekom početnog pregleda na licu mjesta, tako da možemo zajamčiti optimalno rješenje problema, bilo da se radi o kontroli prašine, mirisa ili zaštite od požara. Na temelju saznanja stečenih tijekom posjete, stvaramo rješenje.

Jedna od naših najvećih prednosti je globalna usluga nakon prodaje. Možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme u vezi bilo kakvih pitanja ili problema s strojevima ili postrojenjem. Također, rezervni dijelovi se isporučuju širom svijeta u najkraćem roku.

 

Područja primjene

Gdje naši proizvodi mogu biti korišteni?

Naš asortiman aplikacija je opsežan zahvaljujući raznolikosti proizvoda. S jedne strane, možemo pružiti rješenja za probleme s prašinom u rušenju, niskogradnji i lukama, a s druge, naša tehnologija kontrole mirisa može se koristiti u postrojenjima za recikliranje, kompostiranje i pročišćavanje vode.

Ubrzanje isparavanja vode proces je prijeko potreban u vađenju soli, rudnicima i industriji.

 
 
 
 

 

Ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju: