PODRUČJA PRIMJENE
 
 
Neutraliziranje mirisa biološkom otopinom - područja upotrebe
 
Naš sustav zamagljivanja idealan je za kontrolu mirisa, kao i za neutraliziranje velike skale komercijalnih i industrijskih mirisa. Sustav zamagljivanja izuzetno je učinkovit u području otpada, kompostiranja i recikliranja, bilo krutih ili tekućih materijala.
Kompostiranje
Kontrolerr mirisa posebno je koristan u vezi s neutraliziranjem neugodnih mirisa tijekom procesa okretanja komposta. V12so mobilni turbinski uređaj može se jednostavno i prikladno postaviti na željeno mjesto, a lako ga je i ukloniti nakon završetka radova.
 
Recikliranje
Naša rješenja mogu vam pomoći u rješavanju neugodnih mirisa u postrojenjima za reciklažu. V12so turbina se također može koristiti za selektivno upravljanje prašinom. Potrebno je vrlo malo vode i, stoga, može se sigurno koristiti u sektoru papira i drva bez oštećenja tih materijala.
 
 
Ostala područja upotrebe
Postrojenja za obradu vode, industrija, iskopi, prerada materijala, postrojenja za bioplin i sve druge ustanove koje pate od problema s mirisom ili žele izbjeći probleme sa susjedima.
 
 
Najpodesnije rješenje
 
Rješenja za kontrolu mirisa
 
Razvili smo dva različita rješenja za kontrolu mirisa: pokretna turbinska jedinica i stacionarni sustav visokog tlaka koji se fleksibilno može prilagoditi potrebama kupaca.