Dobrodošli na stranice CAPRARI S.p.A.! Na raspolaganju smo za sve kontakte i upite u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj gori, Kosovu i Makedoniji.
Official Caprari Partner in Croatia

CAPRARI Grupa se može nositi s potrebama svakog kupca i pruža najučinkovitija rješenja za vodoopskrbu, navodnjavanja, odvodnje i otpadne vode: bušotinske pumpe, vertikalne turbinske pumpe, površinske pumpe, drenažne pumpe i električne pumpe i aeracijski sustavi za otpadne vode.
Ulaz na stranice CAPRARI
Proizvodni programi
Glavna područja primjene
Pripremili smo za Vas 9 kratkih vodiča kroz mogućnosti primjene CAPRARI pumpi u važnim granama djelatnosti.
Ove brošure istovremeno su i jednostavni podsjetnici koji daju odgovore kroz primjere zašto se širom svijeta u projektima mnogi odlučuju za suradnju s kompanijom CAPRARI.
Od manjih crpljenja u domaćinstvima do najvećih industrijskih postrojenja - CAPRARI je sinonim za pouzdanost, efikasnost, kvalitetu i trajnost.
Pravo rješenje za
RUDARSTVO
Pravo rješenje za
ELEKTRANE
Pravo rješenje za
POMORSTVO
Pravo rješenje za
VODOZAHVAT
Pravo rješenje za
OTPADNE VODE
Pravo rješenje za
DESALINIZACIJU VODE
Pravo rješenje za
NAVODNJAVANJE
 
Pravo rješenje za
ČELIČANE
Pravo rješenje za
PRAVLJENJE SNIJEGA
 
   

cid:68c128ca13e2432c

POSEBNO NA SURADNJU POZIVAMO PROJEKTANTE, PROJEKTNE UREDE I TVRTKE
- rado ćemo se odazvati na poziv, posjetiti vas s prezentacijom proizvodnog programa uz naglasak na opremu prema vašim područjima rada -

cid:68c128ca13e2432c

CAPRARI TEHNOLOGIJE: Patentirana rješenja i inovacije za unapređenja opreme
UVIJEK U SLUŽBI ČOVJEKA I OKOLIŠA ... JOŠ OD 1945. GODINE
RAZMIŠLJAMO ZELENO, ŽIVIMO ZELENO, STVARAMO ZELENO
CAPRARI S.p.A. u službi je čovjeka i okoliša od 1945. godine. Pumpe za vodu proizvodimo preko 70 godina i uvijek - BAŠ UVIJEK - razmišljamo i živimo ZELENO, kao što je i boja našeg logotipa.
Na svaki način, od odabira ekološki prihvatljivih premaza i boja (FDA odobrenja), preko sanitarno atestiranih rashladnih tekućina u našim potopnim motorima do stroge kontrole čistoće čelika detektorom radijacije na ulazu sirovina u našu vlastitu ljevaonicu odljevaka - činimo maksimalno za očuvanje prirodnih resursa i okoliša kao i zdravlja korisnika naše opreme.
Sve pumpe imaju certifikat za upotrebu s vodom za piće u skladu s odredbama DM174, WRAS, ACS i KTW-W270.
Sve strojarske pozicije koje dolaze od naših vanjskih dobavljača (npr. vijci, matice, podloške, brtve, ...) prolaze kroz postupke temeljitog čišćenja, dezinfekcije i sterilizacije UV-zrakama.
Nadalje, svi naši proizvodni pogoni apsolutno su podloženi geomembranama i sustavima zaštite, te je polucija i onečišćenje tla tokom proizvodnje "0" ("nula").
CAPRARI S.p.A. aktivno sudjeluje u globalnim projektima koji unapređuju i razvijaju korištenje obnovljivih izvora energije (upoznaj npr. MASLOWATEN na http://maslowaten.eu/.

FreeWebSubmission.com Search Engine Submission - AddMe