CENTRIFUGALNE PUMPE ZA VODU           
POTOPNE BUNARSKE (4"÷22") VERTIKALNE OSOVINSKE POVRŠINSKE HORIZONTALNE POVRŠINSKE VERTIKALNE VISOKOTLAČNE TRAKTORSKE DRENAŽNE KANALIZACIJSKE LINIJA VELIKOG PROTOKA
POTOPNE BUNARSKE (4"÷22") VERTIKALNE OSOVINSKE POVRŠINSKE HORIZONTALNE POVRŠINSKE VERTIKALNE VISOKOTLAČNE TRAKTORSKE DRENAŽNE KANALIZACIJSKE LINIJA VELIKOG PROTOKA
Međunarodne reference & izvedeni projekti u svijetu

Vrhunska usluga svakom pojedinom kupcu:

Za očuvanje vodeće pozicije na sve konkurentnijem tržištu, uz rješavanje projektnih zadataka na modelima i ispitivanjima vještinama baziranim na "know-how" znanju koji su daleko od jednostavnih ili "već viđenih", CAPRARI je također investirao u svoju mogućnost za uključivanje kupaca u velikoj mjeri u području kreiranja performansi i vrijednosti. Mi shvaćamo naše kupce kao vrijedne (dragocjene) partnere s kojima mi surađujemo i uspostavljamo trajne odnose uzajamnog povjerenja.

 

 

Ovdje predstavljamo neke od naših internacionalnih projekata koji pružaju sliku dinamičnosti naše kompanije:

Poljoprivreda 

Voda se crpi iz podzemnih vodonosnih slojeva, iz jezera ili rijeka i iznosi na površinu ili ravno u područje koje se navodnjava. Zahvaljujući širokom rasponu pumpi i elektropumpi, Caprari se može nositi sa svim tipovima irigacijskih potreba, jednako u javnoj i privatnoj upotrebi.
>> vidi detalje

Industrija vode  

Sposobni smo udovoljiti različitim potrebama kupaca, od potopnih pumpi za prikupljanje vode iz dubokih zdenaca u akviferima, do horizontalnih pumpi za opskrbu vodnog sustava kao i tretmana otpadnih voda iz kućanstava i industrijske, do transporta i prijenosa pročišćene vode.
>> vidi detalje

Infrastruktura 

Cestovni i željeznički podvožnjaci, podzemna parkirališta i pothodnici: zahtjevaju se odgovarajući i pouzdani strojevi kako bi ljudi i okoliš bili sigurni. Upravo neki od najvažnijih ovdje primjenjivanih uređaja su potopne električne ppumpe, zajedno s ostalim elektrčnim pumpama koje ćete pronaći u našim katalozima.
>> vidi detalje

Industrija općenito  

Pumpe i električne pumpe koje su sposobne ubrzati primarne procese čiste i otpadne vode. Visoko cijenjena rješenja upotrebom električnih vertikalnih osovinskih pumpi i višestupanjskih električnih pumpi.
>> vidi detalje

Specijalizirane industrije  

Mi dobro poznajemo potrebe ovih tržišta zahvaljujući našem iskustvu na projektima u mnogim industrijama (rudarenje, nafta i plin, ribolov, metalna, proizvodnja umjetnog snijega itd.),.
Uz veliki raspon pumpi, električnih pumpi i integriranih rješenja, Caprari je sposoban zadovoljiti zahtjeve tih područja s posebno pouzdanim prijedlozima.
>> vidi detalje

IZDVOJENO PREDSTAVLJAMO...
Infrastrukturni projekt
ROGUN (Tađikistan)
najviša brana na svijetu
Prethodna situacija
Izgradnja brane uključuje preusmjeravanje rijeke Vakhsh, koja će biti preusmjerena u dva tunela izgrađena pod zemljom, kako bi se osušili temelji brane. Ovo je vrlo složena operacija koja se, zbog protoka vode u rijeci, može završiti samo u zimskim mjesecima, kada su planine prekrivene snijegom i nivo vode smanjen.
Caprari oprema za ugradnju u sustav
• E10S64 / 5K + MAC10200-8V u kompletu s električnim pločama, pretvaračima i priborom; 5 setova
• KCM250TH + 100042N1 / S U kompletu s električnim pločama i priborom; 5 setova
• KCM250TD + 120042N1 / S U kompletu s električnim pločama i priborom; 2 seta
• KCM150ND + 020042N1 / S U kompletu s električnim pločama i priborom; 2 seta
• KCM080LC + 012522N3 / S U kompletu s električnim pločama i priborom; 6 setova
• PML 125 / 2B jedinice u kompletu sa 160 kW 2P elektromotorom, električnim pločama i priborom; 2 seta
Postignute prednosti
Ključne su bile pružene konzultacije i tehnička podrška, u kombinaciji s karakteristikama trajnosti naših električnih pumpi